Internettet

www.lernu.net er nok det bedste sted på nettet for tiden hvor man kan lære esperanto på dansk. Der er nu 255438 registrerede brugere på 34 sprog ;O)

Kurso de Esperanto (www.ikurso.net) er et godt windows-program til at lære esperanto offline på dansk. Installationsprogrammet og hjemmesiden findes ikke på dansk, men selve programmet er oversat til dansk, så man kan bare downloade og installere den engelske version.

https://www.duolingo.com/ er en poplulært sproglæringsside som lige blevet oversat til esperanto, hvor det er muligt at studere esperanto på engelsk via browseren eller apps på smartphone eller tablet.

http://www.memrise.com er en side hvor man via engelsk kan lære en masse esperanto-ord. Det foregår ved at man først lærer ordene og så senere skal vælge dem hurtigt under tidspres… Memrise fungerer også fint på smartphones og tablet computere. Hent memrise til iPad/iPhone/iPod eller til Android-enheder ;O)

http://kursosaluton.org/ er et muntert selvstudie-kursus som køres direkte i browseren. Det foregår udelukkende på esperanto (Man kan bruge piletasterne for at bladre mellem delene når man først er i gang).

http://www.bekkurso.info er et fuldt bogsystem med flere niveauer som ligger frit tilgængeligt til at benytte sig af. Det er ikke oversat til dansk, derfor anbefaler jeg at man som begynder har en god ordbog til rådighed ;O)